Rahoituskuntoon

Lainat – Rahoitus -Taloudenhallinta

Pankit

”Aktia-konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito- ja henkivakuutuspalveluiden valikoimastaan. Konsernin maantieteelliseen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset.”

”Aktian perustukset valettiin jo 1825, kun vanhin Suomessa nykyisin toimivista talletuspankeista perustettiin. Toiminta aloitettiin seuraavana vuonna. Aktia Säästöpankki syntyi noin 20 vuotta sitten Helsingin Säästöpankin ja useiden rannikkoalueen säästöpankkien fuusiossa. Aktiasta tuli osakeyhtiö vuonna 1993. Vuonna 2008 konsernissa toteutettiin uudelleenjärjestely, jonka myötä toiminta sovitettiin vastaamaan paremmin laajentunutta tuote- ja palveluvalikoimaa. Syksyllä 2008 pankin nimeksi tuli Aktia Pankki Oyj ja konsernin emoyhtiön nimeksi Aktia Oyj. Kesällä 2013 konsernin juridista rakennetta pelkistettiin, kun Aktia Oyj sulautui Aktia Pankki Oyj:hin, josta tuli konsernin pörssinoteerattu emoyhtiö.”

”Aktia-konsernin noin 310 000 asiakkaan palvelusta vastaavat yli 30 omaa konttoria sekä internet- ja puhelinkanavat.”

”Danske Bank on kansainvälisesti toimiva pohjoismainen pankki, joka toimii 13 maassa tarjoten kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Suomessa Danske Bank –konsernilla on lähes miljoona henkilöasiakasta sekä noin 90 000 yritys- ja yhteisöasiakasta. Palveluksessamme työskentelee noin 2 000 pankkialan ammattilaista erilaisissa asiantuntijatehtävissä sijoitustoiminnasta päivittäisten pankkiasioiden hoitoon. Pankkipalveluiden lisäksi tarjoamme henki- ja eläkevakuutuksia, asuntolainoja, varallisuudenhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluja.”

”Handelsbankenilla on toimintaa lähes 20 maassa. Vaikka olemme kansainvälinen pankki, olemme silti paikallinen, ja palvelemme sinua siellä missä asut tai missä yrityksesi toimii. Handelsbanken on toiminut Suomessa vuodesta 1985 ja meillä on yli 30 konttoria. ”

” Hypo on ainoa asumiseen keskittynyt valtakunnallinen luottolaitos Suomessa. Tarjoamme asiakkaille kaikkia asumisen rahoittamiseen tarvittavia lainapalveluja: myönnämme asuntolainoja ja asuntovakuudellisia kulutusluottoja oman kodin hankintaan, asunnon vaihtamiseen ja remontointiin. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut ilman palkkapankin vaihtoa tai pankkiasioiden keskittämistä. ”

” Vahva vakavaraisuus on kaiken perusta. Riskit hallitseva kannattava kasvu vahvistaa vakavaraisuutta ja mahdollistaa palvelun jatkuvan kehittämisen. ”Parempaan Asumiseen. Turvallisesti.” on asiakaslupaus, joka ohjaa kaikkea toimintaamme. Jo noin 29 000 pääosin kasvukeskuksissa asuvaa asiakasta on tarttunut tähän lupaukseen. ”

”Nordea on yleispankki, joka tarjoaa kattavia palveluja. Vuonna 2019 liiketoiminnan tuotot olivat 8,6 miljardia euroa ja taseen loppusumma oli 554,8 miljardia euroa.  ”

”Nordea on markkina-arvolla mitattuna Euroopan kymmenen suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa. ”

” Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin – vahva, kannattava ja vakavarainen – säästöpankki. Palvelemme yli 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta 32 konttorin ja noin 300 henkilön voimin. Tahtotilamme on tarjota paikkakunnan parasta palvelua, lähellä ja läsnä. Taseemme on 3,4 miljardia euroa. Pankin vakavaraisuus on kiitettävällä tasolla ja pankin kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Oma pääoma on 318  miljoonaa euroa. ”

” OP Ryhmään kuuluu 153 itsenäistä osuuspankkia (1.5.2019), ja niiden toimialue kattaa koko Suomen. Osuuspankit ovat itsenäisiä, paikallisia, vähittäispankkitoimintaa harjoittavia talletuspankkeja. Pääkaupunkiseudulla vähittäispankkitoimintaa harjoittaa Helsingin Seudun Osuuspankki (OP Helsinki). ”

” Osuuspankit tarjoavat toimialueensa kotitalous- ja pk-yritysasiakkaille, maa- ja metsätalousasiakkaille ja julkiselle sektorille nykyaikaiset ja kilpailukykyiset pankkipalvelut. ”

”Uskomme koko Suomen kattavaan paikallisuuteen. Suomalaiseen pankkiin, jolla on kasvot ja etunimi. Vaalimme arjen asioinnissa luotettavuutta, selkeyttä ja turvallisuutta. Pankkiasioinnin tulee olla kiinni elämässä: ajasta ja paikasta riippumatonta ja joustavaa. ”

”POP Pankilla on käytössään avainlippu-tunnus, jota olemme ylpeydellä kantaneet jo vuosia. Avainlippu-tunnus myönnetään Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle ja sen myöntää Suomalaisen Työn Liitto. Meidät tunnetaan myös koivunlehtipankkina.”

” Löydä pankki lähellä sinua ja ota yhteyttä. Itsenäiset ja paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen, 130 konttoria ja noin 1400 asiantuntijaa auttavat talousasioissa, missä liikutkin. Konttoreiden aukioloajat ja puhelinnumerot löydät paikallisen pankkisi omilta sivuilta. ”

”S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,0 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä.”

”Haluamme olla asiakkaillemme reilu kumppani, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Palvelemme asiakkaitamme verkossa, puhelimitse, sosiaalisen median kanavissa  sekä pankin ja kaupan palvelut kätevästi yhdistävässä S-mobiilissa. Päivittäiset pankkiasiat hoituvat kätevästi myös kauppareissun yhteydessä aamusta iltaan, ja käteisen nostaminen ja tallettaminen onnistuu noin 1 000 S-ryhmän toimipaikan kassalla ympäri Suomen.”

” Ålands Aktiebank, sittemmin Ålandsbanken, aloitti toimintansa vuonna 1919. Sen perustivat paikalliset yrittäjät, jotka halusivat oman, ahvenanmaalaisen pankin. Vuonna 1942 Ålandsbanken listattiin Helsingin pörssiin. Kehityksemme on ollut vakaata ja suotuisaa. ”